logo
 
Hoofdmenu

Nieuws
Leiding
Staf
Geschiedenis
Activiteitenkalender
Oos blaedje
Foto's
Groepen
     Groep A
     Groep B
     Groep C
     Groep D
     Groep E
     Groep F
Gastenboek
Links
Contact
Portal KA-Huis

Nieuws

Volg ons op kamp in Nunspeet via Facebook
Yes! We zijn lekker een weekje op kamp in Nunspeet met Roncalli en Meisjesgilde (30 juni t/m 7 juli). Wil je tijdens deze week volgen wat we allemaal doen? Volg de Facebook-pagina van het KA-Huis: www.facebook.com/KAHuisPosterholt We proberen daar regelmatig foto's te plaatsen!
Geschreven door: Bas op 2012-06-30 om 11:47:39


Vijftigste Oliebollenactie
Op zaterdag 31 december vierde Roncalli’s Oliebollenactie zijn 50-jarig jubileum. Vanaf 03.00 uur ’s ochtends werden ruim 20.000 oliebollen gebakken, ingepakt en verkocht. Al 50 jaar lang maken (oud-)leiders, leden en vrienden van de vereniging deze actie tot een succes. Dit jaar bakten we met zijn allen in totaal de 700.000ste bol voor de inwoners van Posterholt!

Wij willen de volgende mensen en bedrijven, zonder wier steun dit allemaal zeker niet mogelijk zou zijn geweest, hartelijk bedanken: bakkerij Stals, firma Peters-Ackermans (“de Meule”), Plus Cartigny, groente- en bloemenhal Smeets, Wolters eierhandel en poeliersbedrijf, autobedrijf Bustin, autobedrijf Bakkes, Vurenhof Boerengolf en Frits Smeets. Tenslotte natuurlijk ook onze dank aan de inwoners van Posterholt, die ook deze keer weer massaal oliebollen hebben gekocht. Wij wensen iedereen een geweldig Nieuwjaar!
 
Geschreven door: Bas op 2012-01-08 om 20:40:31


Eerste foto's Groot Kamp 2011 online

De eerste foto's van het kamp staan online! Meer foto's volgen...
Check gauw: 
www.oypo.nl/pixxer.asp

Geschreven door: Bas op 2011-07-17 om 13:20:16


Nieuw Fotosysteem KA-Huis
Beste bezoekers,

Het nieuwe fotosysteem is in de lucht. Er worden al door verschillende verengingen foto's geupload.
Natuurlijk heeft Roncalli hier ook zijn eigen foto's op staan. In de toekomst wordt het fotosysteem geintegreed in kahuis.nl zodat je via onze eigen website de foto's kunt bekijken.

Tijdelijk moet ik jullie vragen om naar de volgende link te gaan:
www.oypo.nl/fotokahuis

Het is ook mogelijk om foto's online te bestellen via dit systeem. Dan worden de foto's voor jou afgedrukt en thuis bezorgd.
Wat een service!
Geschreven door: Devin Janssen op 2011-06-22 om 11:27:46


Leuk filmpje
  Nog een leuk fimpje gevonden van groep T. Dit was tijdens het groot kamp Lierop 2008.
        Groep T was destijds de oudste groep.


 
Geschreven door: Ronvancalli op 2010-10-22 om 18:57:15


Website
Beste Leden,

  • Zoals jullie misschien al gezien hebben staan de foto's van grootkamp Eijsden op de website. Ook heeft Jos in het KA-Huis de fotocollage opgehangen.
     
  • De DVD van het kamp zal een van deze weken ook af zijn.
     
  • Alle activiteiten die in het nieuwe seizoen plaatsvinden, staan onder de menu kop "Activiteitenkalender".
     
  • "Oos blaedje" is nu ook digitaal te lezen op onze website (zie menukoppen).

Geschreven door: Devin Janssen op 2010-09-27 om 21:50:45


Zomerkamp Eijsden 2010
Op 24 juli 2010 was het eindelijk weer zover, Eijsden 2010 was een feit! Na afscheid genomen te hebben van de ouders/verzorgers die ons stonden uit te zwaaien bij het Ka-Huis, vertrok de reis per fiets naar het zuiden.
Na wat lekke banden, defecte kettingen en wat spaken minder waren alle groepen rond de na middag aangekomen in Eijsden. Het opbouwen van het kamp liep zonder problemen. Iedereen hielp een handje mee. Na wat enkele regenbuien mochten we over de gehele week niet klagen over het weer.
Door de week heen heeft elke groep zijn eigen programma’s: bowlen, zwemmen, mini golf, sport en spel, BBQ etc.. Elke groep vult zo zijn ochtend, middag en avond programma in. Met tussen door het goed verzorgde eten van onze jaarlijkse kamp keuken.

Op de donderdag hadden we met alle groepen een gezamenlijke kamp dag. S ’Morgens werden er puzzels opgelost en vliegers gebouwd en s ‘middags werden er verschillende spellen op gezet met hindernissen, Dit moest men in team verband spelen. Het beste team won natuurlijk een kleine prijs. Vrijdag avond was de gezamenlijke afsluiting met Roncalli en Meisjes Gilde. Dit was een geslaagde avond. Met een zoet mix drankje was de disco geopend. Met live muziek van DJ Riba en een optreden van onze eigen Gilles (Groep A) kon onze avond niet meer stuk.

De volgende dag stond ons een laatste zware dag tegenmoet. Na het ontbijt werd het kampterrein vliegensvlug afgebroken en schoon gemaakt. Na een laatste slotwoord en een blikje fris opzak, kon de terug reis beginnen naar Posterholt. Met dit alles kunnen wij terug kijken op een geslaagd zomerkamp 2010.


                                   Groepsfoto Meisjes Gilde & Roncalli Eijsden 2010
Geschreven door: Devin Janssen op 2010-08-05 om 16:04:48


© Roncalli & Direct Web Solutions