Nieuws

Inschrijving Kerst- KVW
Nog maar 5 weken en dan is het Kerstmis. Dat betekent dat dan ook weer 2 gezellige dagen in het KA-huis aanbreken.
Kerst-KVW is dit jaar anders dan u gewend bent, niet na, maar VOOR de kerstdagen.
Op maandag 22 december en dinsdag 23 december om precies te zijn.
KVW is voor alle kinderen van Posterholt, die in groep 1 t/m 8 zitten van de basisschool.
Wil jij dit niet missen? Kom dan op maandag 1 december of dinsdag 2 december tussen 19.30 uur en 20.30 uur naar het KA-huis.
De inschrijfkosten zijn €18,- en dat is inclusief het bezoekje aan de bioscoop.
Meer informatie over de film die we gaan bekijken is er op de inschrijfavonden.
Verder gaan we natuurlijk weer leuke spelletjes doen, een speurtocht lopen, knutselen en nog veel meer!
Komende week worden er op de basisschool informatieboekjes uitgedeeld. Woon jij in Posterholt, maar ga jij niet hier naar school en wil je ook mee doen? Stuur dan een mailtje naar kvwposterholt@live.nl zodat je even goed de benodigde informatie kunt ontvangen.

We hopen jullie allemaal te zien op de inschrijfavonden!

Groetjes,
De lijding van KinderVakantieWerk

Geschreven door: Judith op 2014-11-22 om 15:23:46


Terugblik Halloween/Vooruitblik Sint Maarten
Terugblik Halloween

Vorige week zaterdag spookte het in Posterholt en omstreken. Het circus dat in het KA-huis zou staan was vervloekt. Meer dan 180 kinderen en hun ouders gingen op zoek naar de gestolen ticket.
Via deze weg willen wij graag nog een paar mensen bedanken die er mede voor hebben gezorgd dat alles goed verliep.
- Als eerste de schminkers die ervoor gezorgd hebben dat alle lijding er weer akelig genoeg uit zag.
- De toneelclub die ervoor gezorgd hebben dat iedereen met trillende benen het bos in ging.
- De keukenprinsessen die een heerlijk broodje worst bereidde.
- De dames en heren achter de bar die iedereen voorzagen van iets te drinken. En de dames die ervoor zorgden dat er tijdens de tocht even gepauzeerd kon worden met warme chocomel.
- De chauffeurs van de huifkarren die er voor gezorgd hebben dat iedereen veilig van en naar het KA-huis werden gebracht. En de bedrijven van de huifkarren voor het opnieuw ter beschikking stellen van de huifkarren.
- De verkeersregelaars die ervoor zorgden dat iedereen veilig in- en uit konden stappen.
- Jan Theunissen voor het lenen van attributen voor de aankleding van het KA-huis.
- Fam. Smeets voor het ter beschikking stelen van de strobalen.
- Henry Janssen voor het lenen van de steiger.
- Fam. Mooren voor het ter beschikking stellen van de loods voor het bouwen van de entree en het lenen van de materialen.
- En tot slot de Plus voor het sponseren van de chocomel.
- Alle deelnemers.
- De mensen die we toch op een of andere manier vergeten zijn om hier te noemen maar ook hun steentje hebben bijgedragen!
KinderVakantieWerk Posterholt kijkt terug op een geslaagde avond.
Bedankt allemaal!

Vooruitblik Sint Maarten
Op zaterdag 8 november viert KVW het feest van Sint Maarten. Alle kinderen van 4 en 5 jaar mogen onder begeleiding van hun ouders/verzorgers tussen 14.00 en 16.00 uur in het KA-huis een lampion komen knutselen. Kinderen vanaf 6 jaar mogen alleen komen.
De lijdors en lijdstors van KVW zorgen voor het knutselmateriaal. De deelnamekosten zijn €2,50 per persoon. Je moet wel zelf voor een lampje zorgen.
Om 18.00 uur is er een speciale kinderviering in de kerk, waarin Sint Maarten zelf op bezoek komt. Na de mis trekken we met iedereen, onder begeleiding van Harmonie Wilhelmina in een grote lampionnen- en fakkeltocht naar de Ponywei aan de Rector v.d. Boornlaan. Daar zal Sint Maarten de vuurhoop aansteken. Jullie komen toch zeker kijken?
Deze week worden informatiebrieven uitgedeeld op de basisschool waarbij een bonnetje zit voor een gratis knapkoek. Deze worden uitgedeeld op de ponywei. Als je een broertje of zusje hebt mogen deze natuurlijk ook mee komen.
De lijding van KVW verkoopt in de keet op de ponywei ook nog overheerlijke chocomel voor €0.50.


Tot dan!

Geschreven door: Judith op 2014-11-02 om 13:35:35


Sponsering KVW 2014
 
Geschreven door: Judith op 2014-09-02 om 13:39:06


Zomer-KVW 2014 alweer voorbij:(
Na 5 mooie, leuke en gezellige dagen is er weer een einde gekomen aan zomer-KVW 2014.
De afgelopen week hebben zo’n 155 kinderen en 42 lijd(st)ors zich vermaakt in en rondom het KA-Huis. Via deze weg willen wij nog een aantal mensen bedanken.

Op maandag vermaakten alle kinderen zich met het doen van spelletjes in de thema’s ‘circus’ voor groep 1 t/m 4 en ‘CSI voor groep 5 t/m 8. Er werd een speurtocht gelopen, de zelfgekleurde t-shirts werden gemaakt, er werd geknutseld
en cake versierd.
Op dinsdag vermaakten de jongste kinderen zich bij PeeWee en fietsten de oudere kinderen er flink op los.
Dit jaar ging het uitstapje naar ZooParc Overloon, waar iedereen zich goed heeft vermaakt.
Donderdag stond de vossenjacht op het programma, die dit jaar weer door heel Postert liep.
’s Avonds kreeg KVW bezoek van de politie. Sensatie in het KA-huis, want er was een belangrijke dvd gestolen. Gelukkig konden de agenten de boef onder het toeziend oog van de oudere kinderen in de boeien slaan. Er volgde een spannende spokentocht, waarna het nog lang onrustig bleef in het KA-huis.
Traditiegetrouw kreeg KVW ook dit jaar weer een overheerlijk ontbijt aangeboden door Plus Cartigny. Voor de 10e keer zorgden Jack & Marian Cartigny voor dit ontbijt. Een grote zelf geknutselde slinger werd hen aangeboden voor deze jarenlange sponsoring.
De leukste week van de zomervakantie werd afgesloten in Kitskensberg en zwembad de Roerdomp.

Wij bedanken alle ouders, vrijwilligers en sponsoren die op welke manier dan ook hebben meegeholpen om zomer-KVW 2014 te doen slagen.
Met een speciale vermelding ons eigen ‘Ietje’ die ons ondersteunde in het KA-huis.

BEDANKT! BEDANKT! BEDANKT!

Groetjes,
Lijdors & Lijdstors KVW Posterholt

PS. Op 25 oktober staat onze volgende activiteit gepland: Halloweentocht


Geschreven door: Judith op 2014-08-30 om 13:11:48


Terugblik Zomer-KVW
 De lijdors en lijdstors van KinderVakantieWerk kijken terug op een geslaagde week zomer-KVW.
Op maandag werden er speurtochten gelopen en spelletjes gespeeld. We hadden goed weer en menig waterballon is kapot gegooid achter op de wei. De watergevechten tussen groot en klein maakten de dag helemaal af. Op dinsdag stond voor de groten de fietstocht gepland waarbij er werd gebowld bij Landgoed Aerwinkel en met de windbuks geschoten bij de schutterij. De kleintjes hebben zich goed geamuseerd bij PeeWee. Op woensdag gingen we met z’n allen naar Bokrijk waar het weer ons helaas in de steek liet. Maar de glijbanen en speeltoestellen zijn ook in de stromende regen goed in de smaak gevallen. Op donderdag stond de wei van het KA-huis en van Vurenhof vol met luchtkussens en spellen. We kregen ook nog hoog bezoek. De burgemeester kwam langs om een bezoek te brengen aan KVW. Nadat iedereen gesmuld had van een ijsje kwam ook deze dag tot een einde. Op vrijdag zijn alle kinderen bij Plus Cartigny geweest, de groten om te ontbijten en de kleinere kinderen om lekkere cupcakes te versieren. De week werd voor de kleintjes afgesloten in de speeltuin van de Gitstappermolen en de grote kinderen maakte de ‘Roerdomp’ onveilig.
Wij willen graag alle kinderen bedanken voor hun deelname en daarnaast alle ouders, bedrijven, organisatie en vrijwilligers die op welke manier dan ook ons een handje hebben geholpen. Heel hartelijk dank voor jullie hulp!! Onder het toeziend oog van Iet zijn alle activiteiten in het KA-huis goed verlopen.
Tot volgend jaar!

Geschreven door: Judith op 2013-08-10 om 14:18:05


Programma Koninginnedag 2013
 De laatste Koninginnedag (volgend jaar hebben we een koning...) in Posterholt wordt vetter dan ooit. Wat staat er allemaal op het programma:

FIETSVERSIEREN / SCHMINKEN: 11.00 tot 12.00 uur
Samen met de leiding van KVW mag je bij het KA-Huis (Hoofdstraat 68) je fiets versieren. Wij zorgen voor de materialen en een lekker glaasje ranja. Tuurlijk mogen je pap en mam komen helpen.
Deelname: 2,50 euro

ORANJEOPTOCHT: 13.00 uur
Versier je fiets of skelter in ’t KA-Huis of thuis in de kleuren van de Nederlandse vlag en doe mee aan de oranjeoptocht. Vanaf 12.45 uur kun je inschrijven op de Markt (waar de kermis is, Hoofdstraat). Er zijn prijzen te winnen voor de mooist versierde fiets. Bovendien krijgen alle kinderen (t/m groep 8 van de basisschool), die mee hebben gedaan na afloop een zakje chips. Harmonie Wilhelmina zorgt voor de muzikale begeleiding.
Deelname: gratis

OPENING: aansluitend aan optocht
De stoet eindigt op de wei achter het KA-Huis. Na het openingswoord door de voorzitter van het Oranjecomité speelt Harmonie Wilhelmina het Wilhelmus. Tuurlijk zingt iedereen zo hard mee dat Willem-Alexander en Maxima dat kunnen horen tot in Amsterdam… Daarna starten de activiteiten in en om het KA-Huis. Bij slecht weer gaan de festiviteiten door in CC De Beuk.

HOBBYMARKT: 13.15 tot 18.00 uur
Voor het eerst organiseert het Oranjecomité in samenwerking met Menswel een markt tijdens Koninginnedag. De bakploeg van DOP Lijn 5 verkoopt het lekkerste gebak en de knutselgroep de mooiste hebbedingetjes op de wei achter het KA-Huis. Ook presenteert de schilderclub van Seniorenvereniging Sint Odiliënberg zich en zijn de leukste spulletjes te koop voor een zacht prijsje. Bovendien kun je een heus portret van jezelf laten maken en een toffe rit winnen in de gele kever van Auto Bustin. Komt dat zien!

SPELLENCIRCUIT: 13.30 tot 17.00 uur (mogelijk gemaakt door PLUS Cartigny, Rockwool, Brasserie Timber's en Mooren Events)
Ook dit jaar is er een leuk spellencircuit opgezet op de wei door KinderVakantieWerk. Nieuw is dat ook PSV’35, handboogvereniging ONA en Voluntas vetcoole spellen presenteren. Na de optocht kun je een scorekaart afhalen bij de inschrijftafel. Wie die iets oranjes aan- of opheeft, bijvoorbeeld een oranje T-shirt, krijgt bonuspunten. Als je alle spellen hebt gedaan en je scorekaart inlevert, krijg je een gratis bon voor het luchtkussen. Prijsuitreiking om 17.15 uur.
Deelname: gratis

LUCHTKUSSEN: 13.30 tot 17.15 uur (mogelijk gemaakt door Gemeente Roerdalen)
TIjdens Koninginnedag kun je springen op de vetste luchtkussens. Voor de kleintjes is er een 'gewoon' springkussen en voor de grotere kinderen een heuse stormbaan.
Deelname: 0,50 euroWORKSHOP CUPCAKES: 13.30 uur / 14.30 uur / 15.30 uur / 16.30 uur
Leer de lekkerste cupcakes bakken en versieren! De kookgroep van DOP Lijn 5 verzorgt vier keer een leuke en gezellige workshop!
Deelname kosten: 0,50 euro

WORKSHOP ZUMBA: 13.45 tot 14.45 uur / 16.15 tot 17.15 uur
Hou jij van lekker bewegen op vrolijke muziek? Doe dan mee aan de workshop zumba in ’t danszaaltje van het KA-Huis.
Deelname kosten: 0,50 euro

WORKSHOP HIPHOP: 15.00 tot 16.00 uur
Stoere moves leren voor op de dansvloer? Doe dan mee aan de workshop streetdance in ’t danszaaltje van het KA-Huis.
Deelname kosten: 0, 50 euro

WORKSHOP GRAFFITI: 16.00 tot 17.00 uur (inschrijven vereist!) (mogelijk gemaakt door Autobedrijf Bustin)
Een workshop voor jongens en meiden vanaf de brugklas-leeftijd. Leer graffiti spuiten van een echte pro! Max. aantal deelnemers: 15. Vol=vol!
Deelname kosten: 3,00 euro, aanmelden via kahuis@live.nl

TV-HOEK: doorlopend
Wil je de inhuldiging van Willem-Alexander volgen? Kruip dan niet thuis achter de buis, maar volg de festiviteiten in onze speciale TV-hoek.

OPTREDENS EN MUZIEK: 13.30 tot 18.00 uur (mogelijk gemaakt door Ondernemersvereniging Posterholt)
Postert heeft heel veel talent. Dat ga je zien tijdens Koninginnedag op een groot mobiel podium. Zang, dans, alles kan en mag. De volgende optredens zijn al gepland:
Sharon Reijnders (buikdans) om 14.00 en 16.30 uur, Kidsdance DanceBeat (dans) om 14.15 uur, Lindsey Rutjens (zang) om 14.30 en 16.45 uur, Woogydance DanceBeat (dans) om 15.15 uur, Stan Dirix (zang) om 15.30 uur, Godance DanceBeat (dans) om 16.15 uur, prijsuitreiking spellencircuit om 17.15 uur en ter afsluiting om 17.30 uur:
PATRICK GERETS

Wil jij ook optreden? Zingen, dansen, muziek maken of toneelspelen, alles kan en mag tijdens Koninginnedag 2013! Tot zondag 28 april kun je je opgeven via kahuis@live.nl.
Geschreven door: Judith op 2013-04-06 om 22:22:20


Voor in de agenda alle activiteiten van 2013
Koninginnedag
Dinsdag 30 april

Vaderdagbraderie
Zondag 16 juni

Zomer-KVW
Maandag 5 t/m vrijdag 9 augustus

Halloween
Zaterdag 26 oktober

Sint Maarten
Zaterdag 9 november

Kerst-KVW
Vrij. 27 & zat. 28 december

Geschreven door: Judith op 2013-01-14 om 16:13:09


Kerst-KVW
Sinterklaas is nog niet eens terug naar Spanje en toch zijn wij, de lijding van KinderVakantieWerk, alweer bezig met de voorbereidingen voor Kerst-KVW 2012.
Dit jaar vinden deze dagen plaats op donderdag 27 december en vrijdag 28 december.
Wil jij deze gezelligste dagen van het jaar ook niet missen, kom dan op maandag 10 december of dinsdag 11 december tussen 19.30 uur en 20.30 uur naar het KA-huis en geef je op!
Tijdens deze dagen na kerst doen we leuke spelletjes, we knutselen,
we lopen een speurtocht, en als hoogtepunt gaan we op dinsdag naar de bioscoop.

Tot ziens op maandag 10 en dinsdag 11 december in het KA-huis!
Geschreven door: Judith op 2012-12-01 om 14:57:45


Terugblik
Halloweentocht
Het is alweer meer dan een week geleden dat onze Halloweentocht is geweest en wij als lijding van KinderVakantieWerk zijn weer dik tevreden! Met veel plezier is er aan de voorbereiding gewerkt en ondanks dat het weer overdag nog niet zo fijn was heeft dat niemand tegengehouden om ’s avonds met volle moed het bos in te stappen. Wij willen alle deelnemers bedanken voor de leuke reacties!
Maar deze Halloweentocht was niet geslaagd zonder de hulp van een aantal mensen.
Als eerste bedanken wij Marlies, Anka, Larissa, Jaqueline en Susan voor de grime. Daarnaast het personeel in het KA-huis die voor de inwendige persoon zorgden. Hartelijk bedankt! En natuurlijk niet te vergeten Plus Cartigny die ervoor zorgde dat we de kou konden trotseren met warme chocomel en soep.

Sint Maarten

En meteen na de Halloweentocht stond Sint Maarten voor de deur. ’s Middags werd er volop geknutseld waarbij de mooiste lampions werden ontworpen. ’s Avonds trok er een grote stoet met deze mooie lampions en fakkels door het dorp waarna op de ponywei het Sint Maartensvuur werd ontstoken. Ook voor deze activiteit bedanken wij de verkeersregelaars en alle andere mensen die hierbij een handje hebben geholpen.

Bedankt en tot volgend jaar!

Geschreven door: Judith op 2012-11-12 om 10:57:29


Nog maar een weekje tot...... Halloweentocht 2012
Nog maar een week en dan is het alweer zover: Halloweentocht 2012.
Kijk voor de groepsindelingen en vertrektijden in de menubalk onde rhet kopje Halloweentocht 2012.
Tot 3 november!

Gruwelijke groetjes van de lijding van KVW

Geschreven door: Judith op 2012-10-27 om 12:30:58


Inschrijving Halloweentocht
De volgende activiteit van KVW staat alweer voor de deur, de Halloweentocht!
Op zaterdag 3 november is het zo ver!!
Kom op dinsdag 25 september tussen 19.30 uur en 20.30 uur
naar het KA-huis en schrijf je in.
De kosten voor de Halloweentocht bedragen €4,-.
Dit is inclusief een hapje en een drankje.
De Halloweentocht is alleen voor kinderen die in de groep 5 t/m 8 zitten, voor jongeren kinderen is deze activiteit nog iets te spannend. Het is de enige activiteit waarbij je je ouders mee mag nemen.
Je kunt je inschrijven met een hele groep, een klein groepje maar ook alleen.
Dan kijken wij dat je in een groep komt met voldoende volwassenen.
Er is een maximaal deelnemersaantal en vol=vol dus ben er op tijd bij!

Wil je dit niet missen? Dan zien we je graag de 25e in het KA-huis.

Geschreven door: Judith op 2012-09-15 om 12:16:37


ZOMER-KVW WAS TOP!!
Van 6 tot en met 10 augustus hebben bijna 160 kinderen en 45 lijdors genoten van een super sjieke week KinderVakantieWerk.
Het weer zat ons mee, waardoor we veel plezier hebben gehad met het lopen van de speurtochten, het spelen bij PeeWee, de bosspellen, ons uitstapje naar DippieDoe, de vossenjacht die dit jaar iets anders dan anders was en tot slot in het maisdoolhof en in het zwembad.

Voor het goede verloop van deze week bedanken wij:
PeeWee voor de gastvrijheid op dinsdag, Johan Mooren voor de luchtkussens
(06- 12128346), de vossen voor de ondersteuning van de Vossenjacht, Plus Cartigny voor het heerlijke ontbijt,
Vurenhof voor de spannende tijd in het maisdoolhof en natuurlijk Iet en Geert voor de hulp in het KA-huis!!!
En verder alle kinderen en hun ouders die voor deze geslaagde week hebben gezorgd. Graag tot volgend jaar!

Informatie over onze volgende activiteiten dit jaar volgt zo snel mogelijk.
Nieuwsgierig naar de foto’s van afgelopen week? Kijk dan op de facebook-pagina van het KA-huis of op de website www.kahuis.nl/kvw.

Groetjes,
de lijdors en lijdstors van KinderVakantieWerk.

Geschreven door: Judith op 2012-08-12 om 17:59:39


Inschrijving zomer-KVW 2012
Nadat we op Koninginnedag onder het genot van een heerlijke zonnetje weer een leuke dag hebben gehad met allerlei spelletjes en een groot luchtkussen blikken wij, de leidors en leidstors van KinderVakantieWerk, alweer vooruit naar zomer-KVW. Deze week die jij natuurlijk ook de allerleukste van het hele jaar vindt, is dit jaar vanaf maandag 6 augustus tot en met vrijdag 10 augustus. Maar daar moet je je wel eerst even voor inschrijven.
De inschrijving vind plaats op maandag 25 juni en dinsdag 26 juni. Tussen 19.30 uur en 20.30 uur in het KA-huis, Hoofdstraat 68 in Posterholt.
Zorg dat jij erbij bent!!!
Geschreven door: Judith op 2012-06-10 om 21:49:51


Koninginnedag 2012
 Op 30 april is het dan eindelijk weer zo ver, de eerste activiteit van KVW in 2012. Koninginnedag!!!
Vanaf 10.00 uur kunnen alle kinderen uit Posterholt in het KA-huis (Hoofdstraat 68) voor maar €2,50 hun fiets komen versieren.
Vanaf 13.00 uur vertrekt vanaf de markt de stoet waar alle kinderen met hun versierde fiets aan mee mogen doen.
Inschrijven kost niets dus er is geen excuus om niet mee te doen want er zijn zelfs leuke prijzen te winnen voor de best versierde fiets!

Vanaf 13.30 breekt dan het spektakel los op de wei achter het KA-huis.
Hier heeft de leiding van KinderVakantieWerk dan een circuit uitgezet met allemaal leuke spellen.
Je kunt je laten schminken en uit je dak gaan op de stormbaan waar je komende week op school een gratis entreebewijs voor krijgt.
Wil je daarna nog een keer op deze vette attractie kun je voor maar €0,50 een kaartje kopen.
Ook papa en mama zijn van harte welkom, voor hen is er
een terras ingericht waar zij kunnen genieten van een drankje met gezellige muziek.

Tot ziens op maandag 30 april!

Geschreven door: Judith op 2012-04-18 om 20:13:36


Inschrijving Kerst-KVW
 Na weer een dag vol lampionnen knutselen, knapkoeken, de vuurstapel en chocomel willen we weer graag iedereen bedanken die ons bij deze activiteit geholpen heeft!

Dan wordt het alweer tijd voor onze volgende activiteit: Kerst-KVW.
De inschrijvingen hiervoor vinden plaats op maandag 12 december en dinsdag 13 december. 
Beide dagen zijn wij tussen 19.30 uur en 20.30 uur te vinden in het KA-huis.
Alle kinderen krijgen nog een informatieboekje op school uitgedeeld. 
Zorg dat je er op deze avonden bij bent want later (ook telefonisch) opgeven is NIET mogelijk!!

We hopen jullie allemaal te zien op de 12e of 13e!

Geschreven door: Judith op 2011-11-16 om 16:20:02


Terugblik Halloweentocht
Halloween was sjiek!
Met 254 deelnemers was KVW’s Halloweentocht dit jaar weer een groot succes. En daarvoor willen we, behalve die deelnemers, nog een aantal mensen bedanken: Vurenhof Boerengolf zorgde zoals altijd weer voor het leveren van de huifkarren, tractors en onze chauffeurs Leon, Marcel en Martin. Plus Cartigny verzorgde de chocomel en de broodjes knak. Marlies, Jacqueline, Suzanne en Resie grimeerden de lijdors en lijdstors. Jet en Aggie verzorgden de deelnemers tijdens de tocht, Chris en Els zorgden ervoor dat iedereen veilig de weg kon oversteken en Iet, Hanneke en Bas vingen iedereen op na afloop in het KA-huis. Allemaal heel erg bedankt en tot volgend jaar!

Onze volgende activiteiten zijn Sint Maarten op 12 november en dan is het alweer tijd voor Kerst-KVW op 27 en 28 december. Houd het waekblaad in de gaten voor meer info!

Sint Maarten
Op zaterdag 12 november vieren we het feest van Sint Maarten. Alle kinderen van 4 en 5 jaar kunnen onder begeleiding van hun ouders van 14.00 tot 16.00 uur in het KA-huis een lampion komen knutselen. Kinderen vanaf 6 jaar mogen ook alleen komen. KinderVakantieWerk zorgt voor het knutselmateriaal.
De deelnamekosten zijn € 2,50 per persoon. ’s Avonds is er in de kerk een speciale mis, waarin Sint Maarten zelf op bezoek komt.
Na de mis - om ongeveer 18.30 uur - trekken we in een grote fakkel- en lampionnenoptocht naar de Ponywei aan de Rector van de Boornlaan.
Daar zal Sint Maarten de vuurhoop aansteken.Jij komt toch zeker ook?!

Geschreven door: Judith op 2011-10-30 om 09:36:45


Groepsindeling Halloween
 Nog maar een paar dagen en dat is het weer tijd voor de Halloweentocht.
Onder het kopje Halloween 2011 vind je de groepsindeling en vertrektijden.
Kijk goed naar de vertrektijd van jou groep en zorg dat je op tijd in het KA-huis aanwezig bent!

Tot zaterdag!
Geschreven door: Judith op 2011-10-24 om 14:40:51


Halloweentocht
 Wow! Vorige week dinsdag kregen we maar liefst 251 inschrijvingen voor de Halloweentocht. Wij als leiding van KinderVakantieWerk gaan nu flink aan de slag om er een griezelige avond van te maken.

Helaas hebben we nu ons maximaal aantal deelnemers bereikt,
dus inschrijven is nu echt niet meer mogelijk.
Verdere informatie kun je te zijner tijd in het weekblad vinden. En kijk ook af en toe op deze site.

Geschreven door: judith op 2011-09-21 om 21:50:28


Inschrijving Halloweentocht
 Jaaa het is weer zo ver! Op 29 oktober vindt KVW’s Halloweentocht weer plaats.
Natuurlijk wil je dit niet missen, dus kom op dinsdag 13 september tussen 19.30 en 20.30 naar het KA-huis.
Hier vindt dan de inschrijving plaats voor deze gruwel tocht.
Kosten bedragen €4,00 per persoon, inclusief een hapje en een drankje.

Alle kinderen uit de groepen 5 t/m 8 mogen zich opgeven,
kinderen die in lagere klassen zitten zijn helaas nog ietsje te jong om deel te nemen.
De Halloweentocht is de enige activiteit van KVW waar ouders ook aan mee mogen doen.
Dus opgeven kan per groep of alleen.
Dan zorgen wij ervoor dat je wordt ingedeeld in een groep met voldoende volwassenen.

Trommel je familie en vrienden op en doe mee!

Geschreven door: Judith op 2011-09-02 om 16:59:37


HALLOWEEN
Zomer-KVW is nog maar net voorbij. De scholen zijn alweer begonnen dus wordt het tijd om aan de volgende activiteit van KVW te gaan denken. De Halloweentocht.
Deze vindt dit jaar plaats op zaterdag 29 oktober. Dus houd deze datum alvast vrij in de agenda!!
Meer informatie volgt... 
Geschreven door: Judith op 2011-08-22 om 22:31:57


Terugblik Zomer-KVW 2011

Het was tof!
Dit jaar was het weer ons goedgezind. Op maandag al lekker kunnen knoeien met water, op dinsdag stond PeeWee op zijn kop. Ons uitstapje naar Irrland was zeker voor herhaling vatbaar, voor ieder wat wils.
De donderdag stond in het teken van leuke spellen en stoere luchtkussens.
’s Avonds werd het nog behoorlijk spannend met stevige regen en onweersbuien, maar daar lieten de kinderen zich niet door tegen houden, en werd het nog een feestje tot in de kleine uurtjes.
Op vrijdag werd de week afgesloten met bij de kleintjes een eigen in elkaar geknutselde bruiloft
en bij de groten spetteren in de ‘Roerdomp’.

Natuurlijk kunnen we zo’n week KVW niet alleen draaien. Daarom willen we de volgende mensen bedanken omdat zij altijd weer voor ons klaarstaan.
Boerengolf Posterholt,  PeeWee, Plus Cartigny, de OZOP, de vossen. En niet te vergeten Iet!
Die ervoor zorgde dat in het Ka-huis alles op rolletjes liep. Verder alle ouders/medewerkers die hoe dan ook een steentje hebben bijgedragen om te zorgen dat we alle kinderen met lachende gezichten huiswaarts konden gaan en we kunnen terugkijken op een geslaagd zomer-KVW 2011. Bedankt!
Er zijn zo hier en daar ook wat dingen achter gebleven, deze kunnen in het KA-huis worden opgehaald.
Wil je er zeker van zijn dat het KA-huis open is, bel dan even van te voren (0475-401484).

Onze volgende activiteit wordt de Halloweentocht op 29 oktober. Informatie hierover volgt snel. Kijk op onze site www.kahuis.nl/kvw voor de foto’s en verder nieuws.

Geschreven door: Judith op 2011-08-22 om 22:27:19


Foto's Vossenjacht 2011 online
Zomer-KVW 2011 is in volle gang. We hebben alvast de eerste foto's (van de vossenjacht) online gezet. Ben je nieuwsgierig?
Klik dan
HIER om ze te bekijken! Veel plezier nog.
Geschreven door: Hanneke op 2011-08-18 om 19:07:45


Inschrijvingen zomer-KVW
De zomervakantie komt al langzaam in beeld. 
En zoals altijd is er weer een week zomer-KVW.
Deze vindt plaats tussen 15 en 19 augustus en mag je gewoon NIET missen!
De inschrijvingen voor deze toffe week zijn op maandag 27 en dinsdag 28 juni tussen 19.30 en 20.30 in het KA-Huis.
Binnenkort krijgt iedereen een informatieboekje, die worden op de basisschool uitgereikt.
Zorg dat je erbij bent!

Ook vind je ons 19 juni op de Vaderdagbraderie.

Geschreven door: Judith op 2011-06-13 om 13:01:52


Terugblik Koninginnedag
Het was een mooie dag. Het begon al met de stoet, waarmee heel veel kinderen met hun prachtig versierde fietsen meetrokken. Daarna konden de kinderen zich vermaken met koekhappen, een doolhof, schminken en vooral op het mega vette luchtkussen. En dit allemaal om voor onze Tovenares TiTa de spreuken voor haar toverboek bij elkaar terug te vinden. De papa’s en mama’s konden gezellig wat drinken. En dat alles onder een mooi, warm zonnetje. Ja, we kunnen rustig zeggen dat Koninginnedag 2011 geslaagd is! Graag willen we nog een paar mensen bedanken, als eerste de Harmonie voor het opluisteren van de stoet en het spelen van het Wilhelmus, Familie Smeets voor het leveren van de strobalen en vooral alle kinderen die met hun ouders naar de wei zijn gekomen. En tot slot alle anderen die hoe dan ook hun steentje hebben bijgedragen.
Geschreven door: Judith op 2011-04-30 om 21:23:06


Koninginnedag 2011
 Over een dikke 2 weken vindt alweer de eerste activiteit van dit jaar plaats.. Namelijk de super gave spellenmiddag van Koninginnedag. Dit jaar wordt het een tikkeltje anders, maar het belooft een spectaculaire dag te worden. Wat wel hetzelfde blijft is dat er weer fietsen versierd kunnen worden. Tussen 10.00 en 11.00 uur kun je bij het KA-Huis terecht om voor maar €2,- te zorgen dat jouw fiets uitblinkt in de stoet. Deze vertrekt om 13.00 uur vanaf de markt richting de wei achter het KA-Huis,
als dan de Harmonie het Wilhelmus gespeeld heeft en de vlaggen zijn gehesen, kan het spektakel losbarsten.
Dit jaar duiken we terug in de tijd van de ridders en prinsessen en is er een tovenaar die zijn spreuken uit zijn sprookjesboek is verloren. Help jij hem zoeken naar de spreuken zodat hij weer toverdrankjes kan gaan brouwen?
Vanaf 13.30 uur krijg je via leuke spellen aanwijzingen om de tovenaar te helpen. 
De spellen zullen duren tot 16.30 uur en dan blijft de stormbaan nog een half uurtje open. Heb je er al zin in gekregen?
Kom dan op 30 april samen met familie naar het KA-huis in Posterholt, en dan maken we er met z’n allen een onvergetelijke dag van!

Tot dan!!!

Geschreven door: Judith op 2011-04-13 om 22:34:00


Zomer-KVW
2011 is alweer een tijdje begonnen en dat betekent dat de datums voor de activiteiten van KinderVakantieWerk ook weer geprikt zijn.
De belangrijkste hiervan is natuurlijk die van Zomer-KVW, want we hopen dat we ook dit jaar weer veel inschrijvingen krijgen.
Dus voor alle papa's en mama's die de vakantie willen boeken, betekent dat, dat ze dit jaar week 33 vrij moeten houden.
Zomer-KVW vind dit jaar plaats tussen 15 augustus en 19 augustus 2011.
Dit is weer de traditionele laatste week van de zomervakantie.
En dan gaan de kinderen van Posterholt weer een vet, gave, super, coole week beleven.Geschreven door: Judith op 2011-02-09 om 11:07:55


Gooje Roetsj!!
Na 2 geslaagde dagen Kerst-KVW is de laatste activiteit van 2010 alweer voorbij.
Namens alle lijdors en lijdstors willen we alle mensen die op wat voor manier dan ook een steentje hebben bijgedragen aan onze activiteiten hartelijk bedanken en voor nu alvast iedereen 'unne gooje roetsj' wensen!!
Op een gezond 2011 met weer heel veel leuke activiteiten!!!
Tot volgend jaar!
Geschreven door: Judith op 2010-12-29 om 14:03:14


Extra inschrijving!!!!
Omdat er toch wat pappa's en mamma's de inschrijvingen voor kerst-KVW zijn vergeten, en we natuurlijk wel willen dat alle kinderen mee kunnen doen vind er op dinsag 21 december tussen 19.30 en 20.30 een extra inschrijving plaats voor kerst-KVW. De inschrijving vind plaats in het KA-Huis. Voor €15,- per kind kan er weer 2 dagen worden geknutseld, gespeeld, speurtochten worden gelopen en nog veel meer... en niet te vergeten het bezoekje aan de bioscoop! Voor de groepen 1 en 2 staat Mega Mindy op het programma, voor groep 5 t/m 8 Mega Mind. De groepen 3 en 4 mogen kiezen naar welke film ze willen. Tot dinsdag!!!
Geschreven door: Judith op 2010-12-19 om 21:51:10


Inschrijvingen Kerst-KVW!
De eerste sneeuwvlokken zijn alweer gevallen en de kerstbomen worden alweer in de huiskamers gezet.
En na de kerstdagen is het dan weer tijd voor kerst-KVW!!

De inschrijvingen vinden plaats op maandag 13 december en dinsdag 14 december.
Tussen 19.30 en 20.30 in het KA-huis. Zorg dat je er bij bent, want dit wil je niet missen!!!!!!!
Geschreven door: Judith op 2010-12-03 om 22:23:25


Terugblik Sint Maarten
Afgelopen zaterdag vierden wij het feest van Sint Maarten. Door het slechte weer werd het dit jaar een beetje anders dan jullie gewend zijn, maar we zijn blij dat er toch een aantal kinderen kwamen knutselen en ’s avonds naar het KA-huis kwamen.

Ook willen we graag een aantal mensen bedanken: Plus Cartigny voor de chocomel. Bakkerij Stals voor de knapkoeken.

Theelen B.V. & Steengoed Postert voor het ter beschikking stellen van het hout.
Harmonie Wilhelmina voor de muzikale opluistering. En de Posterholtse Ponyvereniging. Bedankt!

Geschreven door: Judith op 2010-11-15 om 09:38:07


Sint Maarten
Morgen is het alweer zo ver, dan vindt alweer de volgende activiteit van KinderVakantieWerk plaats. Sint Maarten! Alle kinderen van 4 en 5 jaar kunnen onder begeleiding van hun ouders van 14.00 tot 16.00 uur in het KA-huis een lampion komen knutselen. Kinderen vanaf 6 jaar mogen ook alleen komen. KVW zorgt voor het knutselmateriaal. De deelnamekosten zijn € 2,50 per persoon. ’s Avonds is er in de kerk een speciale mis, waarin Sint Maarten zelf op bezoek komt. Na de mis - om ongeveer 18.30 uur - trekken we in een grote fakkel- en lampionnenoptocht naar de Ponywei aan de Rector van de Boornlaan. Daar zal Sint Maarten de vuurhoop aansteken. Jullie komen toch zeker ook???
Geschreven door: Judith op 2010-11-12 om 14:24:06


Foto's Halloweentocht...

De nieuwe webmaster (Judith) en de oude webmaster (Hanneke) weten het... Jullie willen de foto's van de Halloweentocht zien. We hebben dan ook al heel vaak geprobeerd om de foto's online te zetten, maar er is een probleem met de techniek. Op dit moment wordt uitgezocht hoe het kan dat de foto's niet op de site verschijnen. Zo gauw dat is opgelost, komen de foto's. Beloofd!

Geschreven door: Judith & Hanneke op 2010-11-05 om 10:01:27


Halloweentocht 2010 alweer voorbij...
Met 215 deelnemers was KVW’s Halloweentocht dit jaar weer een groot succes. En daarvoor willen we, behalve die deelnemers, nog een aantal mensen bedanken: Vurenhof Boerengolf zorgde zoals altijd weer voor het leveren van de huifkarren, tractors en onze chauffeurs Leon, Marcel en Martin. Plus Cartigny verzorgde de chocomel en de broodjes knak. Marlies, Jacqueline en Suzanne grimeerden de lijdors en lijdstors. Thomas en Jan zorgden voor spectaculaire aankleding van de ingang van het KA-huis, Slagerij Wolfhagen in Maasbracht leverde attributen voor onze slachthuis-post. Jet en Dorry verzorgden de deelnemers tijdens de tocht en Geert, Rogér, Jan en Iet deden dat na afloop in het KA-huis. Een extra woord van dank aan de bewoners van de huizen langs onze huifkarroute in ’t Reutje: de mooie versieringen maakten de tocht nog net wat spannender! Allemaal heel erg bedankt en tot volgend jaar!

Om alvast in de agenda te noteren: onze volgende activiteiten zijn Sint Maarten op 13 november en dan is het alweer tijd voor Kerst-KVW op 27 en 28 december. Houd het waekblaad in de gaten voor meer info!
Geschreven door: Judith op 2010-11-01 om 13:18:02


Nog maar 1 nachtje.....
Mwoeoeoehahahah
Worden jullie niet al langzaam zenuwachtig voor de Halloweentocht??
Morgenavond is het dan zo ver! Dan vindt alweer de 8e Halloweentocht van KVW plaats!
Dat het weer een super coole vette tocht gaat worden staat al vast. De lijding van KVW is er klaar voor..... jullie ook?
Voor degenem die door alle spanningen even vergeten zijn in welke groep ze zitten en hoelaat ze moeten vertrekken, is het vertrekschema en de groepsindeling nog even op de site gezet.
Onder het kopje Halloween staat alles wat je moet weten.

Tot morgen!
whaaaaaaaaaaaaa!
Geschreven door: Judith op 2010-10-29 om 19:09:37


Nieuwe webmaster www.kahuis.nl/kvw
Sinds Zomer-KVW is Judith Peters hoofdlijdstor geworden bij KVW. En dat niet alleen... Ze houdt vanaf nu ook de website bij. Heb je leuke ideeën of foto's, mail ze dan naar Judith: kvwposterholt@live.nl
P.S. Die griezel op de foto is Judith, mwoehahahaha.
Geschreven door: Hanneke op 2010-10-27 om 16:36:40


Lizzy Gootzen wint kleurwedstrijd Rabobank op Prengelpop
Vol overgave hebben een heleboel jongens en meisjes tijdens Prengelpop gekleurd aan een hele grappige kleurplaat van een clown die ging pinnen bij de Rabobank. Uit wel dik 100 kleurplaten moesten de lijdors en lijdstors van KVW een winnaar kiezen. En dat is geworden: Lizzy Gootzen, 8 jaar, uit Posterholt. Woensdagmiddag mocht Lizzy samen met lijdstors Judith en Hanneke naar de Rabobank in Herkenbosch om haar prijs af te halen. En dat was niet zomaar een prijs... Lizzy heeft namelijk twee kaartjes voor de Efteling gewonnen. En van de baas van de Rabobank, Hans Spee, kreeg ze ook nog eens een vetcoole spaarpot van de Wensboom uit de Efteling. Lizzy weet al waar ze als eerst naar toe gaat in de Efteling: "Ik wil in de python! Dat vind ik helemaal niet eng." De lijdors en lijdstors van KVW willen op deze plaats de Rabobank nogmaals hartelijk bedanken voor hun sponsoring! 
Geschreven door: Hanneke op 2010-09-29 om 15:13:22


Foto's Prengelpop en Zomer-KVW online
KVW heeft een keigoeie huisfotograaf: Guido Stoffels. Tijdens Prengelpop op 26 september in De Beuk en ook tijdens Zomer-KVW van 23 t/m 27 augustus in het KA-huis heeft hij hele mooie foto's gemaakt. Ben je nieuwsgierig of je erop staat? Klik dan gauw op 'fotoalbums' in het menu en bekijk de kiekjes die Guido heeft gemaakt! 
Geschreven door: Hanneke op 2010-09-27 om 22:06:56


Jarige Ody (8) doet trekking loterij
Ody Schmitz was tijdens Prengelpop jarig (8 jaar) en mocht daarom helpen met het trekken van de lootjes. De lijdors en lijdstors van KVW hebben afgelopen weken namelijk huis aan huis loten verkocht om zo extra geld in te zamelen voor een grote artiest op Prengelpop. En dat is gelukt: dankzij alle steun van de inwoners van Posterholt konden we Monique Smit naar De Beuk halen. Waarvoor onze grote dank!

Nu is iedereen natuurlijk heeeeel benieuwd naar de uitslag. Vooruit dan maar:
1e prijs (150 euro): 2090
2e prijs (100 euro): 2058
3e prijs (50 euro): 1157

De uitslag komt ook in het Posters Waekblaad te staan. Prijzen kunnen worden afgehaald bij Judith Peters, Eijkerstraat 39 in Posterholt. Wel graag het lot meebrengen. Bel even met Judith voordat je langskomt, zodat je niet aan een gesloten deur staat: 0475-403576. Tot 1 november kunnen de prijzen worden opgehaald.
Geschreven door: Hanneke op 2010-09-27 om 09:59:10


Prengelpop was vetcool!!
Waaaaaaaaaaaaauw! Wat was Prengelpop gaaf zeg! Helemaal te gek. Kikker (van Kikker en Muis) kwam in Posterholt op bezoek. En nog veel meer artiesten. Hanneke moet nu (maandagmorgen 10.00 uur) eerst even werken, maar vanavond komen alle foto's online! Morgen dus meteen kijken!
Geschreven door: Hanneke op 2010-09-27 om 09:48:21


Ouders mee naar Prengelpop?
De lijdors en lijdstors krijgen de laatste dagen veel vragen van ouders die willen weten of kinderen ook alleen naar de Beuk mogen komen op 26 september. Dat mag. Zeker de grotere kinderen (vanaf groep 5 van de basisschool) kunnen prima zonder toezicht zelf kiezen naar welke activiteit ze willen gaan. Ze kunnen immers al klok lezen en weten wanneer bijvoorbeeld het optreden van het kindertheater en popgroep Dink! begint.

Ouders van kleine kinderen raden we aan om mee te komen (en eigenlijk die van de grote kinderen ook, want Prengelpop is ook een feest voor papa’s en mama’s... met een hapje en drankje). Alle spelonderdelen, zoals het babydino’s knuffelen en het klimmen op de klimmuur van 8,5 meter hoog, gebeuren onder begeleiding van professionals en onze eigen lijdors. Vergelijk het maar met een pretpark waar je van attractie naar attractie loopt.
Geschreven door: Hanneke op 2010-09-20 om 21:55:02


KVW op de televisie
We worden beroemd! KVW is op televisie geweest bij de lokale zender OR6. Tijdens de uitzending vertellen Marcel en Hanneke alles over Prengelpop wat je wil weten. Niet vergeten te kijken dus! Er zijn nog herhalingen op 20 en 21 september: 6.00-9.00-12.00-18.00-21.00-24.00 uur.
Geschreven door: Hanneke op 2010-09-10 om 08:49:22


Babydino's aaien tijdens Prengelpop
Ze zijn heel schattig en lief. De babydino's die je op 26 september kunt aaien tijdens Prengelpop. Ben je nieuwsgierig hoe deze beestjes eruit zien? Kijk dan onder 'Prengelpop programma'. Daar vind je een leuk filmpje...
Geschreven door: Hanneke op 2010-09-10 om 08:45:03


Zomer-KVW was toppie!
Wat hebben we een toffe week gehad. Regen of geen regen. Met een dikke 150 kinderen en bijna 50 lijdors en lijdstors hebben we vijf dagen lang megavette spellen gedaan en superleuke speurtochten gelopen in en om het KA-huis. Enkele hoogtepunten waren het spelen op de enorme luchtbubbel bij PeeWee, het bowlen bij Landal Landgoed de Aerwinkel en ons ontbijtje bij Plus Cartigny.

Ook hebben we ons kostelijk geamuseerd met de spannende spellen tijdens de vossenjacht. Erg lang hoefden we de vossen niet te zoeken, omdat we een aangepast regenprogramma hadden in het KA-huis en de Beuk, maar dat maakte de pret er niet minder om. Vossen bedankt! Voor het eerst hebben veel kinderen uit groep 5 t/m 8 kennis gemaakt met hockey. Lyceum Schöndeln bedankt voor het lenen van de sticks en Jip Snellenberg voor de leuke les. En dan is er één persoon die we zeker niet mogen vergeten: onze eigen Iet. Dankjewel voor alle goede zorgen!

Lang tijd om na te genieten hebben we niet, want Prengelpop komt er al gauw aan (26 september). Sinds vrijdag zijn kaartjes voor ons Kinderfestival te koop bij Sanna en bij de Plus. Snel halen, want wie wil Monique Smit nou niet zien?
Geschreven door: Hanneke op 2010-08-29 om 11:26:05


Monique Smit komt op Prengelpop!
Groot nieuws! De lijdors en lijdstors van KVW hebben een vetcoole artiest weten te strikken voor Prengelpop... Niemand minder dan Monique Smit (zus van Jan en bekend van de Z@pp Kids Top 20) komt op 26 september voor jullie optreden! En daar blijft het niet bij. Klik in het menu maar gauw op 'Prengelpop' en kijk wat je nog meer kunt beleven. Binnenkort meer informatie over de kaartverkoop op deze site.
Geschreven door: Hanneke op 2010-08-17 om 23:53:38


Bijna zomer-KVW
Nog maar een paar nachtjes slapen en dan begint Zomer-KVW weer! Jippie. We gaan weer een week lang de allervetste dingen beleven. Nog één tip voor alle kinderen die zich op hebben gegeven: vergeet op maandag (10.00 uur beginnen we) niet om een wit T-shirt mee te nemen!
Geschreven door: Hanneke op 2010-08-17 om 23:50:22


6 april 2010 - Groots kinderfestival in Postert
KVW bestaat in 2010 precies 30 jaar. En dat is natuurlijk reden voor een feestje dat we met alle kinderen van Posterholt willen vieren. Net als in 2005 halen de lijdors en lijdstors een aantal toffe artiesten naar de Beuk en nog vettere attracties. Zet daarom alvast een grote cirkel op de kalender bij 26 september en hou die dag vrij. Want Prengelpop wil je écht niet missen!
Geschreven door: Hanneke op 2010-04-06 om 10:41:51


Data van Kerst-KVW én Zomer-KVW
Nog eventjes en dan kunnen we weer lekker samen spelen, knutselen en speurtochten doen tijdens Kerst-KVW. Dit jaar is Kerst-KVW op maandag 28 en dinsdag 29 december. Hou die datums dus alvast vrij in je agenda. En als je ‘m toch bij de hand hebt, zet er dan meteen in dat op maandag 14 en dinsdag 15 december van 19.30 tot 20.30 uur de inschrijving is in het KA-huis. Niet vergeten!!! Binnenkort krijgen jullie op school de informatieboekjes.

Van veel papa’s en mama’s krijgen we ook al de vraag wanneer Zomer-KVW 2010 plaatsvindt. Nou… dat gaat gebeuren van 23 augustus tot 27 augustus (week 34).
Geschreven door: Hanneke Drohm op 2009-11-23 om 22:33:41


Terugblik Halloweentocht
Maar liefst 210 deelnemers hebben zaterdag 24 oktober tijdens de Halloweentocht van KVW kunnen griezelen. Ruim 60 lijd(st)ors en helpers hebben deze tocht mogelijk gemaakt! Graag willen we een aantal mensen bedanken: PLUS Cartigny voor de chocomel en broodjes knak, VOF Roubroeks en Biej De Vogel voor de tractors en de huifkarren, onze tractorchauffeurs Leon, Martin, en Marcel voor het vervoeren, Geert, Jan en Iet voor de hulp in het KA-huis, Jacqueline, Suzanne en Marlies voor het schminken, Jet en Dorry voor het bemannen van de pauzeplaats, Herman en Els voor het verkeersregelen en wie we nu nog zijn vergeten... BEDANKT!
Bekijk ook de foto's in het fotoalbum!
Geschreven door: Hanneke Drohm op 2009-11-02 om 14:04:48


Halloweentocht komt eraan! Moewahahaha
Nog maar een paar dagen, en dan kunnen de 210 deelnemers aan de Halloweentocht van KVW gaan griezelen… De leiding is er klaar voor, jullie ook? Klik op 'Agenda' in het menu voor  de vertrektijden en de groepsindeling. Alle captains krijgen ook nog een infobrief thuis. Zorg dat je op tijd (maar niet veel te vroeg!) in het KA-huis bent en vergeet vooral niet je kleding aan te passen aan het weer, bij een beetje regen gaat het gewoon door!
Geschreven door: Hanneke Drohm op 2009-10-18 om 10:41:22


Hoera! We zijn weer online

Goed nieuws! Onze website is eindelijk weer online en vrij van enge virussen. Komende weken zullen we er hard aan werken om de site zo mooi mogelijk te maken (want ja, hij is nu nog een beetje saai). Kom dus regelmatig kijken voor de laatste nieuwtjes!

Geschreven door: Hanneke Drohm op 2009-10-14 om 11:25:52