GooZebumps - Partyteam

Evenement:GooZebumps - Partyteam
Begin:2018-04-07 vanaf 20:00:00
Eind:2018-04-08 om 01:30:00
Omschrijving:

Jongerencentrum KA-Huis in Posterholt tot de nok toe vol krijgen op zaterdag 7 april. Dat is het doel van vier twintigers die voor het derde jaar op rij het evenement GooZebumps organiseren. “We willen graag een feestje neerzetten dat zó tof is, dat het de bezoekers kippenvel bezorgt!”

Kartrekker Bastiaan Smeets (29) legt uit dat GooZebumps in het leven is geroepen om alle jeugd vanaf 16 jaar en “jeugdige ouderen” uit Roerdalen weer eens een ouderwets avondje KA-Huis te bezorgen. “Een volle zaal en een hoop gezelligheid, net als vroeger, dat is ons doel”, lacht Bastiaan. “Toen we drie jaar geleden het idee opperden om jaarlijks een themafeest te organiseren, was het bestuur van het KA-Huis direct enthousiast.”

De eerste editie was een 90’s Party en de tweede een Zupertolle Discoparty met Beck und Bauer. “Het is best een uitdaging om elk jaar weer een origineel thema te bedenken dat jong én oud aanspreekt”, vertelt Bastiaan. “Afgelopen jaar was de jongste bezoeker namelijk 16 jaar en de oudste 55 jaar. Het publiek is dus heel divers. Toch is het ook dit jaar gelukt om een leuke act te strikken: Rave van Fortuin! We weten zeker dat iederéén deze artiest te gek vindt.”

Rave van Fortuin bestaat uit een groep van vier dj’s en een MC (een soort presentator). De mannen hebben al op tal van podia gestaan. Onder meer in Ziggodome, Effenaar, 013 Tilburg. Daarnaast waren ze ook al te zien op grote festivals als Mysteryland, Solar Weekend en de Zwarte Cross. “Toen duidelijk was dat Rave van Fortuin naar Posterholt zou komen, hebben we als organisatie een vreugdedansje gedaan. Zo’n act in ons dorpje, geweldig!”

Bastiaan vertelt dat een avond met Rave van Fortuin heel afwisselend is. De dj’s hebben een groot rad bij zich, net zoals vroeger bij het tv-programma Rad van Fortuin. Op dit rad staan echter allerlei verschillende muziekstijlen. Elk kwartier krijgt het rad een slinger. De muziekstijl waar het pijltje bij stilstaat, wordt vervolgens gedraaid. “Qua muziekgenres komt écht alles voorbij, je kunt het zo gek niet bedenken. Classics, house, meezingers, hakkuh, après-ski, guilty 90’s, zomerhits, voor ieder wat wils. En dan haalt Rave van Fortuin ook nog eens alles uit de kast om het feest onvergetelijk te maken. Laat die confettikanonnen maar knallen. Stil blijven staan, is onmogelijk.”

De organisatie van GooZebumps is vol vertrouwen dat het publiek het KA-Huis 7 april weer weet te vinden. “Wie heeft nu geen zin in een gezellig feestje?” Kaarten voor GooZebumps zijn in de voorverkoop voor 7,50 euro verkrijgbaar bij Eethoek de Donck in Posterholt, Eethoek de Lindeboom in Vlodrop en via de Facebook-pagina van Goozebumps. Aan de kassa bedraagt de entree 10 euro. De zaal gaat open om 20.00 uur. Meer info: www.facebook.com/GooZebumps2016.
Geplaatst door:Hanneke