PaintGlowParty - KA-Huis Partyteam

Evenement:PaintGlowParty - KA-Huis Partyteam
Begin:2015-09-05 vanaf 19:00:00
Eind:2015-09-06 om 00:30:00
Omschrijving:

Nog niet eerder vertoond in Roerdalen: een heuse paintglowparty. Op zaterdag 5 september heeft het KA-Huis in Posterholt de primeur met een spectaculair feest voor alle jongeren uit Roerdalen en omstreken. Voor één avond mag met (fluorescerende) verf worden gegooid. Vanaf 19.00 tot 20.30 uur barst een verfgevecht los voor de kids uit groep 5 t/m 8 en vanaf 20.30 uur voor de jeugd vanaf groep 8.

Joey Vonck (18) van het KA-Huis Partyteam legt uit: "Een aantal leden van ons partyteam - onze organisatie bestaat uit een groepje jongeren uit Posterholt - kwam tijdens een vakantie bij zo'n paintglowparty uit. Dat was zo vet, dat we meteen tegen elkaar hebben gezegd: dat willen wij ook. Niets zo leuk als elkaar bekogelen met verf. Dus zijn we gaan brainstormen en op zoek gegaan naar een goede verfleverancier."

Die was al snel gevonden. Vonck vertelt dat wordt gewerkt met speciale fluorescerende verf. "Je ziet de verf in principe alleen in blacklights. Daar hangen we ons feestterrein op de binnenplaats van het KA-Huis dan ook helemaal mee vol. Bezoekers - vooral hun moeders - hoeven zich geen zorgen te maken, de verf is uitwasbaar", stelt Vonck eventuele bezorgde ouders gerust. "Toch raden we de jongeren aan om niet hun beste kleding aan te trekken. We vragen iedereen bovendien om witte kleding te dragen, want dat geeft het beste en sjiekste effect." Overigens is de verf op waterbasis en biologisch afbreekbaar.

Het Partyteam verheugt zich enorm op het festijn en hoopt op vele bezoekers. De entree voor de paintglowparty op 5 september is 5 euro, daarbij zijn 5 flesjes met fluorescerende verf inbegrepen. Ook de garderobe is gratis. Meer informatie over dit evenement is te vinden op www.facebook.com/KAHuisPosterholt.

Geplaatst door:Hanneke