Sint Maarten - KinderVakantieWerk

Evenement:Sint Maarten - KinderVakantieWerk
Begin:2015-11-14 vanaf 00:00:00
Eind:2015-11-14 om 00:00:00
Omschrijving:Hoera! Vandaag viert KinderVakantieWerk Posterholt het feest van Sint Maarten.Tussen 14.00 en 16.00 uur kun je in het KA-Huis een mooie lampion komen knutselen. Kinderen tussen de 4 en 6 jaar kunnen dit onder begeleiding van hun ouders komen doen. Vanaf 6 jaar ben je alleen welkom en zal de lijding van KVW meehelpen. Wij zorgen voor al het materiaal. Kosten voor het knutselen zijn 2,50 euro.
Vanavond is er om 18.00 uur een (korte) Sint Maartensviering in de kerk. Tijdens deze mis wordt het verhaal van Sint Maarten uitgebeeld! Na deze viering vertrekken we in een mooie fakkel- en lampionnenstoet, onder begeleiding van de harmonie en de schutterij, richting de Ponywei aan de Rector van de Boornlaan. Hier zal Sint Maarten het vuur ontsteken.
In keet op de wei verkoopt de lijding van KVW warme chocomel voor 50 eurocent. Alle kinderen kunnen hier bovendien, bij inlevering van hun bonnetje, een gratis knapkoek krijgen. Dit bonnetje zit bij de informatiebrief die afgelopen week is uitgedeeld op de basisschool.
Tot vanmiddag/vanavond!
Groetjes de lijdors en lijdstors van KVW
Geplaatst door:Judith